Dezerty

Bezlepkové mramorové čokoládové dortíky s mrkví

Příprava
10 minut
Pečení
45 minut
Počet porcí
2

Krásný mramorový koláč s mrkví

Použité produkty

Ingredience

Mrkev
1 ks
Vejce
2 ks
Kokosový olej
1 lžíce
Drcené bezlepkové sušenky Gullón María
30 g
Kukuřičný škrob
20 g
Agáve sirup
3 lžíce
Sušené droždí
1 čajová lžička
Kakový prášek
2 lžíce

Postup

  1. Mrkev nastrouhejte a promíchejte v misce s vajíčky, sirupem a kokosovým olejem. Přidejte kukuřičný škrob, droždí a rozdrcené sušenky. Promíchejte. Polovinu vložte do malé formičky vystlané pečicím papírem. 
  2. Do zbytku těsta přidejte kakaový prášek. Vložte tuto druhou vrstvu do formy a jemně formou zatřepejte. 
  3. Pečte při 180 °C přibližně 45 minut. 

Použité produkty

Bez lepku - Tradiční
Gluten Free María
Více

Nejnovější recepty

Vyzkoušejte sušenky Gullón ve svých oblíbených receptech
15 MIN PŘÍPRAVA - 35 MIN PEČENÍ

Bezlepkový mrkvový dort

60 MIN PŘÍPRAVA - 24 HOD CHLAZENÍ

Tiramisu bez lepku

20 MIN PŘÍPRAVA - 4 HODINY CHLAZENÍ

Ovocný aspik s korpusem z Oaty Bio sušenek