Dezerty

Ovocný aspik s korpusem z Oaty Bio sušenek

Příprava
20 minut
Chladit
4 hodiny
Počet porcí
8

Osvěžující ovocné želé se základem Oaty Bio sušenkama.

Použité produkty

Ingredience

Vanilkový lusk
1 ks
Voda
700 ml
Agar-agar
8 g
Banán
1 ks
Jahody
200 g
Mango
1/2 ks
Maliny
200 g
Pomeranč
1 ks
Máta
8 lístků
Borůvky
150 g
Gullón BIO Oats sušenky

Postup

  1. V hrnci smíchejte vodu s vanilkovým luskem. Vařte 3 minuty a nechte 5 minut louhovat. 
  2. Přidejte agar-agar a vařte 1 minutu. Nechte vychladnout při pokojové teplotě 5 minut. 
  3. Banán, jahody, maliny a mango nakrájejte na malé kostičky a odložte stranou. 
  4. Pomeranč oloupejte a každý měsíček nakrájejte na 3 kousky. 
  5. Do obdélníkové formy přidejte ovoce smíchané s lístky máty nakrájenými na velmi jemné pásky. Na ovoce rozložte vrstvu celých sušenek a vše zalijte želatinovou směsí. 
  6. Nechte vychladnout 4 hodiny v chladničce. 
  7. Vyklopte z formy a ozdobte lístky máty. 

Použité produkty

Bio - Tradiční
Bio Oats
Více

Nejnovější recepty

Vyzkoušejte sušenky Gullón ve svých oblíbených receptech
15 MIN PŘÍPRAVA - 35 MIN PEČENÍ

Bezlepkový mrkvový dort

60 MIN PŘÍPRAVA - 24 HOD CHLAZENÍ

Tiramisu bez lepku

20 MIN PŘÍPRAVA - 4 HODINY CHLAZENÍ

Ovocný aspik s korpusem z Oaty Bio sušenek