Dezerty

Glutenfree cake pops

Příprava
15 min
Tuhnutí
35 mins

Skvělá svačina pro děti nebo pro hosty

Použité produkty

Ingredients

Veganská náhražka mascarpone
200 g
Gullón Gluten Free María sušenky
170 g
Čokoláda na vaření
150 g
Špejle

Krok po kroku

  1. Sušenky María najemno rozdrťte nebo rozmixujte. 
  2. Dejte je spolu s krémovým sýrem nebo mascarpone do mísy a míchejte, dokud nevznikne homogenní směs. 
  3. Vytvarujte kuličky a zapíchněte do nich špejle. 
  4. Kuličky namočte do rozpuštěné čokolády a položte na pečicí papír. 
  5. Čokoládu nechte ztuhnout a pak už si jen vychutnejte sladkou odměnu. 

Použité produkty

Bez lepku - Tradiční
Gluten Free María
Více

Nejnovější recepty

Vyzkoušejte sušenky Gullón ve svých oblíbených receptech
15 MIN PŘÍPRAVA - 35 MIN PEČENÍ

Bezlepkový mrkvový dort

60 MIN PŘÍPRAVA - 24 HOD CHLAZENÍ

Tiramisu bez lepku

20 MIN PŘÍPRAVA - 4 HODINY CHLAZENÍ

Ovocný aspik s korpusem z Oaty Bio sušenek